1

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 ξεκίνησε η πρώτη έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας με θέμα "Ναυάγια και θαλάσσια ζωή του ελληνικού βυθού" στον Ιωνικό Σύνδεσμο στη Ν. Ιωνία.

1A1B

Η έκθεση διοργανώθηκε από την ομάδα καταδύσεων Liquid Floor.

2356

Διήρκεσε 6 ημέρες και έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν και σέβονται τη θάλασσα και τους κατοίκους της να δουν με μια πιο προσεκτική ματιά τους κρυμμένους θησαυρούς της.

781011

Τα ναυάγια, άλλα βαθιά και άλλα ρηχά και προσβάσιμα, κέντρισαν το ενδιαφέρον με τον μυστηριακό τους χαρακτήρα. Τις εντυπώσεις επίσης κέρδισαν τα δελφίνια, οι ροφοί, οι σμέρνες, οι σπειρογράφοι, οι θαλάσσιες ανεμώνες και οι πολύχρωμοι αστερίες.

1213

Κάτοικοι της Ν. Ιωνίας, φίλοι και γνωστοί έδωσαν το παρόν και μια θετική χροιά στο όλο γεγονός.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας κος Ηρακλής Γκότσης με τη σύζυγο του κα Ελένη Γκότση και μέλη του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου.

Την έκθεση επισκέφτηκαν και μέλη του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο και πολλοί δύτες.

151617192222

Συζητήσαμε για τις καταδύσεις και ανταλλάξαμε απόψεις όσον αφορά την υποβρύχια φωτογράφιση. Ο κος Γιάννης Κωσταβάρας, γνωστός στον χώρο της φωτογραφίας, μας βοήθησε με τις πολύτιμες συμβουλές του.

18232124

2526

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιωνικό Σύνδεσμο για την παραχώρηση της αίθουσας και ιδιαίτερα την κα Τίνα Κωστιδάκη, υπεύθυνη του χώρου, για την άψογη συνεργασία της. Πιο πολύ όμως ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Προσβλέπουμε σε μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη έκθεση με περισσότερους εκθέτες και υποβρύχιες φωτογραφίες για το καλοκαίρι του 2015.